Recycling machines

De meeste bedrijven produceren behoorlijk wat afval. Denk hierbij alleen al aan kunststof materialen, hout en papier/karton. Vaak zijn dit restanten van verpakkingsmaterialen of afvalproducten van het productieproces.
Door middel van recycling machines kun je het recyclingproces en de afvalverwerking nog effectiever maken. Tevens kun je middels de inzet van recycling machines enorm veel kosten besparen. Sommige bedrijven besparen wel 100en euro’s per maand door middel van effectieve recycling.
Tot wel 92% van het bedrijfsafval kan een tweede leven gegeven worden! Dit kan naast kostenbesparing ook de belasting van afvalstoffen op het milieu verlagen. Tevens wordt hiermee de CO2 uitstoot beperkt.

Types bedrijfsafval

Met de recycling machines van Scratch Recycling Solutions kan men verschillende types afval verwerken. Van verpakkingsmaterialen zoals papier of karton tot aan plastic of textiel.
De recycling machines van Scratch Recycling Solutions zijn van topkwaliteit en kunnen doormiddel van hun effectiviteit een goede winstgevende methode voor de verwerking van bedrijfsafval zijn.

Optimale verwerking bedrijfsafval

Optimale recycling vergt verschillende technieken met een verschillende technieken. De hoofddoelen van recycling kunnen zijn: voorsortering, verkleining, sortering, scheiding, reiniging en droging. Het transport en opslag van de afvalmaterialen op een efficiënte manier is ook een belangrijk aspect.
Per bedrijf en per bedrijfsproces kunnen de ideale recycling machines verschillen. Ieder bedrijf en bedrijfsproces vergt een andere methode van verwerking van het bedrijfsaval. Scratch Recycling Solutions biedt is de oplossing voor een optimaal verwerkingsproces van bedrijfsafval, van A tot Z de beste recycling machines zoals afvalshredders, metaalshredders, kartonshredders, balenpersen, bunkersystem, transportsystemen en meer!

Diensten Scratch Recycling Solutions

Het dienstenpakket van Scratch Recycling Solutions is uiteenlopend van het implementeren van enkele machines tot de engineering van een volledige recycling lijn. Door de jarenlange ervaring kan er een goede inschatting worden gemakt van de benodigdheden om het proces zo goed mogelijk te organiseren met jouw organisatie of bedrijf als uitgangspunt.

Misschien vind je ook leuk...