Je bedrijf presenteren met bedrukte tape

Tape kan worden ingezet in allerlei situaties. Meestal denken we bij tape aan lelijk glimmend plastic dat wordt gebruikt om verpakkingen dicht te maken of snel iets te fixen. Je kunt een verrassende natuurlijke look krijgen door in deze situaties speciale tape te gebruiken. Deze wordt door de vakmensen van Tapeprint voor jouw bedrijf of doel ontworpen en gedrukt. Je kunt daardoor werken aan je klantenrelaties door je logo, bedrijfsnaam of een inspirerende spreuk te gebruiken op je tape.  

Papiertape heeft een natuurlijke uitstraling

Plastic tape heeft natuurlijk zijn voordelen. Het is sterk, waterafstotend en goedkoop. Dat laatste zie je ook aan de glimmende uitstraling. Als je een moderne en bewuste indruk wilt wekken dan kun je je klanten verrassen door bedrukte papiertape van Tapeprint te gebruiken. Daarmee maak je de professionele uitstraling van je bedrijf helemaal af. Bedrukte papiertape heeft een ecologische look die goed past bij veel producten. Daarvoor hoef je niet in te leveren op herkenbaarheid en bescherming.

Tape wordt je visitekaartje

Tot voor kort werden er een paar verschillende soorten standaard tape gebruikt voor allerlei verschillende doeleinden. Dankzij Tapeprint kun je nu deze tape gebruiken om te werken aan de bekendheid van je bedrijf en je klantenrelaties. Je kunt bij hen allerlei soorten tape laten bedrukken. Daarbij kies je zelf de optimale breedte en lengte van de tape. Samen met een expert wordt er gekeken naar de beste manier om je bedrijf te vertegenwoordigen via dit medium. Ze zullen je helpen om een design te ontwikkelen met je bedrijfsnaam, logo of een leus die je werk perfect weergeeft.

Een uniek en mooi verzorgd pakketje ontvangen

De meeste mensen bestellen tegenwoordig regelmatig iets online. Stel je voor dat ze direct herkennen wat er in het pakketje zit door de tape. Daarnaast wordt er ook nog een glimlach op hun gezicht getoverd omdat het pakketje er zo mooi of passend uitziet. In dat geval zijn je klanten al blij voor ze het bestelde product uitpakken. Deze ervaring zal ervoor zorgen dat ze een fijn gevoel ontwikkelen bij jouw bedrijf, je naam goed onthouden en anderen aanraden om iets bij je te bestellen.

Misschien vind je ook leuk...